MENÜ

VÖRÖS KÍGYÓ SZELLEMI MŰHELY
  
           

TARTALOM:

 

HOLISZTIKUS SZEMLÉLET

SPITUÁLIS VÁLASZTERÁPIA

SPIRITUÁLIS ÚJJÁÉPÍTÉS

 

 

 

SPIRITUÁLIS VÁLASZTERÁPIA

 

A  Spirituális Válasz Terápiát  / röviden : SVT/ Robert Dextler / Amerikai Egyesült Államokban élő , unitárius lelkész /által hozta le,  dolgozta ki.

 

 

A  Spirituális Választerápia   dolgozik:

 

az előző életekből, más dimenziókból és más univerzumokból, a párhuzamos életeinkből hozott, illetve a jelen életünk során szerzett érzelmi mentális blokkok, illetve kauzális testi programok oldásával.

 

A negatív programozást kicseréli pozitívra, segít az optimális újra programozásban.

Az SVT segítségével a munkahelyi, kapcsolati nehézségek, egyéb nehéz élethelyzetek, lelki, mentális problémák oldódnak, gyógyul fizikai test is.

 

Az SVT alkalmazása során a  az SVT tanácsadó folyamatosan kontrollált , tiszta  kapcsolatban van a  saját maga és a kliense felső Felső Énjével.

 

A Felső Én hozzáférhet az Akasha Krónikához, és kitisztít minden diszharmonikus energiát, vagy programot a lélek feljegyzéseiből, a múltban, a jelenben, és a jövőben.

 

Azokat a programokat azonban nem tisztíthatja ki a Felső Én , amelyeket a léleknek életterve szerint még meg kell tapasztalnia és tapasztalás még folyamatban van.

 

A Spirituális Választerápia segítségével az izomválaszainkat használjuk, hogy az elmét, és a negatív programozást megkerülve kapcsolatba kerüljünk belső vezettetésünkkel. Egy ingát használunk a mozgások jelzőjeként, és nagyítójaként, ahogy kommunikálunk a Felső Énnel egy speciális táblázatrendszert használva.

 

 

 

A különböző - fizikai és finom - testeink tudatos, illetve tudatalatti elméinek rendszere olyan, mint egy számítógép. Eltárolja, és futtatja a pozitív mellett a negatív élet programokat is, amelyek gátolják az embereket abban, hogy legjobb lehetőségeiket elérve élhessék életüket. Ezek a programok felbukkanhatnak egészségi problémaként, függőségként, kapcsolati konfliktusként, vagy más akadályként.

 

 

 

 

 

A személyes tanácsadás során az SVT - vel során azonosításra kerül  problémák gyökér oka , oka az egyéb kapcsolódó programok, amelyeket a Felső Én  kitisztít, illetve szükség esetén elvégzi az újraprogramozást is.

 

 

 

SPIRITUÁLIS ÚJJÁÉPÍTÉS

 

 

A Spirituális Újjáépítés a Spituális Válasz Terápia rendszerébe tartozik.

A fizikai test rendbetételéről szól, annak mentális, érzelmi, fizikai és legfőképpen spirituális aspektusairól, és a lelki sérülések gyógyításáról.

 

A Spirituális Újjáépítés része :

 

a belső szervek és mirigyek, a teljes gerinc és csontozat kiegyensúlyozása;

 

az izmok kiegyensúlyozása, a koponya és az egész fej, a fogazat, a hát, a váll és a végtagok izületeinek, izmainak, csontjainak "spirituális helyretétele";

 

a nyirokrendszer, a test-csatornák, a csakrák és az aura tisztítása ; az agy-elme újjáépítése, homo toxikológia ;

 

a spirituális szervek tisztítása (transzformátorok, csakrák, stb.), kiegyensúlyozása;

 

a táplálkozás hatásainak vizsgálat azok rendbetétele.

 

A Spirituális újjáépítéssel konkrét panaszok és tünetek , kezelése gyógyítása is lehetséges ,  illetve komolyabb probléma nélkül is elvégezhető az egész folyamat , így megelőzve komolyebb problémák manifesztálódását.

 

Asztali nézet